Ο Χάρης Δούκας στην ”Κοινωνία Ώρα MEGA”

8 Ιουλίου, 20240
Ο Χάρης Δούκας στην ”Κοινωνία Ώρα MEGA”

Στην συνέντευξή του, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε εκτενώς στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας τις προτεραιότητες και το όραμά του για το κόμμα. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για ανανέωση και εκσυγχρονισμό του ΠΑΣΟΚ, προτείνοντας την εισαγωγή νέων προσώπων και ιδεών που θα φέρουν φρέσκια πνοή στο κόμμα. Τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και να υιοθετήσει πιο καινοτόμες πολιτικές.

Ο Δούκας επισήμανε τη σημασία της κοινωνικής δικαιοσύνης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Υπογράμμισε ότι χρειάζονται συγκεκριμένες πολιτικές που θα ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και θα προωθήσουν την οικονομική ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. Επίσης, έθεσε ως προτεραιότητα τη συμμετοχή των νέων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τονίζοντας ότι οι νέοι πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο στο κόμμα και στην πολιτική σκηνή γενικότερα.

Επιπλέον, ο Δούκας τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση της δημοκρατικής διαδικασίας εντός του ΠΑΣΟΚ. Επισήμανε ότι η λήψη αποφάσεων πρέπει να γίνεται με διαφάνεια και λογοδοσία, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των μελών και των ψηφοφόρων. Υπογράμμισε τη σημασία της εξωστρέφειας του κόμματος, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ανοιχτό στην κοινωνία και να συνεργάζεται με άλλους φορείς και οργανώσεις. Η ενότητα και η συνεργασία μέσα στο κόμμα είναι επίσης κρίσιμα για την επίτευξη των στόχων του.

Χάρης Δούκας
Δήμαρχος Αθηναίων από τον Ιανουάριο του 2024, Kαθηγητής  Eνεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή Ηλεκτολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, με σημαντική επιστημονική και πολιτική δραση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

https://harisdoukas.gr/wp-content/uploads/2024/08/logo-footer.png
Paid for by Sarah Parker 2020
Μάθε για εμένα
Επικοινωνία
1-800-700-600
1-800-700-601
60 East 65th Street, New York City, NY 10065